IK BEN! TOMAAT

Ik Ben! Tomaat. Gemaakt van tomaten uit de reststroom. Eigenlijk wil ik graag jam zijn maar dat mag niet omdat ik te weinig suiker tot mij neem. Ik word op smaak gebracht door rode peper, ui, limoen, klein beetje suiker en nog minder zout. Je vraagt je natuurlijk af waar ik lekker bij ben. Tja ik ga goed op pompoen, geitenkaas (eigenlijk wel bij elke kaas), kom tot mijn recht op een borrel plank, maar ik vind gecombineerd met yoghurt en dan het liefst met Turkse yoghurt het ultieme hartige ontbijt om mee wakker te worden.  PS; Ik Ben! Tomaat is ook nog eens Vegan!


Inspiratiegerecept

Geroosterde pompoen met geitenkaas & Ik Ben Tomaat

Voor 4 personen:

1 kleine fles Pompoen

250 gram verse geitenkaas

2 teentjes knoflook

50 gr gehakte cashewnoten

1  potje Ik Ben Tomaat

Flespompoen wassen en dan in 8 vinger dikke plakken snijden.

Bereiding

In een schaaltje de plakken pompoen met zout en peper en iets olijfolie , knoflook fijnhakken en deze er ook overheen strooien.  Vervolgens 25 minuten in een oven van 180 graden roosteren. Controleer of de flespompoen gaar is (prik er met de punt van je mes in als deze geen weerstand meer bied is de pompoen gaar). Verdeel de geitenkaas over de pompoen en schuif deze nog voor 5 minuten terug in de oven. Dresseer 2 plakken pompoen per bord en doe daar op een flinke schep Ik Ben Tomaat over. Gehakte Cashew nootjes er overheen en eventueel garneren met een takje peterselie! 

Eet smakelijk! 

Ik Ben Vegan!

Marc Smeets - bedenker Ik Ben TomaatOver Ik Ben !

Wij adviseren de Ik Ben! producten altijd gekoeld te bewaren. Dit omdat er geen conserveringsmiddelen in zitten!

Onze hartige salsa spreads zoals Ik Ben Knoflook (inspired by Vers uit de Gers) , Ik ben Pittig (Sambal) en Ik Ben Sjalot zijn momenteel in de maak. Blijf ons volgen voor gratis give aways!

Waar Ben Ik te verkrijgen?  

 The Hague's Finest ( Venestraat 20, Den Haag)

Vers Uit De Gers (Kanaalweg 38, Den Haag)

Passie Fashion Café (Fahrenheitstraat 553, Den Haag)

Karsten & Kuiper (Van Diemenstraat 132, Den Haag)

 

 


BESTEL ONLINE